Днес успях да спася тези каталози ( и доста други книги и списания) от мургавите ни сънародници. Ако на някой му трябва нещо от тях с удоволствие ще снимам и ще пратя.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Днес успях да спася тези каталози ( и доста други книги и списания) от мургавите ни сънародници. Ако на някой му трябва нещо от тях с удоволствие ще снимам и ще пратя.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
,,Схеми на любителски и фабрични радиоприемници" и ,,Радио- и телевизионни приемници" на Иван Петров са съответно І и ІІ издание на една и съща книга и са качени във форума. Останалите книги също, с изключение на немската. Можеш да потърсиш из нета дали не е качена от немците и, ако не, да я скенираш. Аз ще я кача. Едно голямо браво за спасяването! Така трябва да се постъпва!
1940 ==> 2010 | 1941 ==> 2011 | 1942 ==> 2012 | 1943 ==> 2013 | 1944 ==> 2014 | 1945 ==> 2015... _________________ - МОИТЕ КОЛЕКЦИИ ==> РАДИОПРИЕМНИЦИ (клик!) | ТЕЛЕВИЗОРИ (клик!) | ГРАМОФОНИ (клик!) | БГ КОМПЮТРИ (клик!) - ИЗТЕГЛИ БЕЗПЛАТНО СТАРОТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА ==> (клик!) _________________ ! ==> КУПУВАМ ВСЯКАКВИ Б Ъ Л Г А Р С К И ТЕЛЕВИЗОРИ И РАДИА <== ! _________________ Антон К. Оруш - за връзка с мен: e-mail: deltichko@abv.bg Skype: respromcho GSM: 0896 625 803 lat. 42° 41'; lon. 23° 18' DIN, МС/ТС, 1942 1000 Sofia, Bulgaria
Deltichko написа:,,Схеми на любителски и фабрични радиоприемници" и ,,Радио- и телевизионни приемници" на Иван Петров са съответно І и ІІ издание на една и съща книга и са качени във форума. Останалите книги също, с изключение на немската. Можеш да потърсиш из нета дали не е качена от немците и, ако не, да я скенираш. Аз ще я кача. Едно голямо браво за спасяването! Така трябва да се постъпва!
Ще проверя за немската и ако не я намеря ще я сканирам
Deltichko написа:,,Схеми на любителски и фабрични радиоприемници" и ,,Радио- и телевизионни приемници" на Иван Петров са съответно І и ІІ издание на една и съща книга и са качени във форума. Останалите книги също, с изключение на немската. Можеш да потърсиш из нета дали не е качена от немците и, ако не, да я скенираш. Аз ще я кача. Едно голямо браво за спасяването! Така трябва да се постъпва!
Ще проверя за немската и ако не я намеря ще я сканирам