Deltichko написа:Направо след 20:30 пращай по Скайпа, ще ти пиша, като вляза.
За тези които искат да го плзват и в суров вид, каталогасъм го качил тук: http://dox.bg/files/dw?a=f74309c39c Антон след като го пообработи ще го качи и във форума. Извинявам се предварителни че страниците са завъртяни хоризонтално, но така ги сканирах и збравих да ги завъртя, но който го плзва може да си ги завърти на ктдето иска. Приятно ползване.
Ако искаш, направи файлохранилище на форума, но Eservice не е скапан и даже е много стабилен! От доста време там качваме, а можеш да теглиш дори без регистрация. И е много по-удобен от 4Shared - единственото му неудобство е, че не приема файлове над 10 мб.
1940 ==> 2010 | 1941 ==> 2011 | 1942 ==> 2012 | 1943 ==> 2013 | 1944 ==> 2014 | 1945 ==> 2015... _________________ - МОИТЕ КОЛЕКЦИИ ==> РАДИОПРИЕМНИЦИ (клик!) | ТЕЛЕВИЗОРИ (клик!) | ГРАМОФОНИ (клик!) | БГ КОМПЮТРИ (клик!) - ИЗТЕГЛИ БЕЗПЛАТНО СТАРОТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА ==> (клик!) _________________ ! ==> КУПУВАМ ВСЯКАКВИ Б Ъ Л Г А Р С К И ТЕЛЕВИЗОРИ И РАДИА <== ! _________________ Антон К. Оруш - за връзка с мен: e-mail: deltichko@abv.bg Skype: respromcho GSM: 0896 625 803 lat. 42° 41'; lon. 23° 18' DIN, МС/ТС, 1942 1000 Sofia, Bulgaria
Днес спасих още един стар каталог, който е в много лошо състояние (видно от снимките). Липсват му кориците и уводните страници, така че не знам от кой е и от кога е. Съдържа таблични характеристики на Европейски, Американски и Съветски приемни и предавателни лампи, както и на греманиеви транзистори. Целият е към 180 стр. Мислех да го сканирам и да го кача, но дъртият ми скенер спря и сега съм пред дилемата да го правя ли или да си купя нов и май второто решение ще е правилното. Не го намирам в раздела "сканирани", но ако някой го има готов да го качи, ако ли не когато се обзаведа със нов скенер ще го сканирам и ще го кача аз. Снимах каталога с телефона си за което се извинявам: http://prikachi.com/gallery_view.php?us ... &gal=14788
Каталога може да го имам, но от тези снимки е трудно да се прецени. Ще ти пиша вечерес по Скайпа. Направи хубава снимка на страница 17, за да видим отдолу заглавието - пише го винаги при началото на нова печатна кола. Утре ще кача оня на С. Мартулков от 1946 г., вчера ми изпадна. Така че, Росене, и да забравиш да ми го дадеш, вече не е фатално.
1940 ==> 2010 | 1941 ==> 2011 | 1942 ==> 2012 | 1943 ==> 2013 | 1944 ==> 2014 | 1945 ==> 2015... _________________ - МОИТЕ КОЛЕКЦИИ ==> РАДИОПРИЕМНИЦИ (клик!) | ТЕЛЕВИЗОРИ (клик!) | ГРАМОФОНИ (клик!) | БГ КОМПЮТРИ (клик!) - ИЗТЕГЛИ БЕЗПЛАТНО СТАРОТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА ==> (клик!) _________________ ! ==> КУПУВАМ ВСЯКАКВИ Б Ъ Л Г А Р С К И ТЕЛЕВИЗОРИ И РАДИА <== ! _________________ Антон К. Оруш - за връзка с мен: e-mail: deltichko@abv.bg Skype: respromcho GSM: 0896 625 803 lat. 42° 41'; lon. 23° 18' DIN, МС/ТС, 1942 1000 Sofia, Bulgaria
Deltichko написа:Каталога може да го имам, но от тези снимки е трудно да се прецени. Ще ти пиша вечерес по Скайпа. Направи хубава снимка на страница 17, за да видим отдолу заглавието - пише го винаги при началото на нова печатна кола. Утре ще кача оня на С. Мартулков от 1946 г., вчера ми изпадна. Така че, Росене, и да забравиш да ми го дадеш, вече не е фатално.
Извинявам се за закъснението, но липсвах известно време. На 17 стр, както и на никоя друга няма инфо за каталога за съжаление. Проверил съм ги всичките.
п.п. На всички Димитровци пожелавам честит имен ден. Да са живи здрави и щастливи.