Страница 1 от 1

Re: Цени на стара техника,старо радио и телевизионни приемни

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 2:46 pm
от Кирил
Все пак обявената цена е по желание на продавача.. А едно нещо струва точно толкова за колкото някой е готов да го купи, така че рано или късно ще достигне реалната си продажна цена, или ще бъде унищожено, поради не добро съхранение (конкретно за тоя Луксор).

Re: Цени на стара техника,старо радио и телевизионни приемни

МнениеПубликувано на: Чет Май 02, 2013 3:46 pm
от Кирил
Част от хората може да си помислят,че ги мотаме нещо да им отмъкнем супер ценните, прашни, кални, изтъркани, проядени от всякакви гадинки сандъци..

Re: Цени на стара техника,старо радио и телевизионни приемни

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2013 8:51 pm
от Антон Оруш
Принципно смисъла на търговските сайтове/раздели е не само да се предлага, но и да се купува/продава. И ако вътре влезе някой, да си хареса нещо. Проблемът се състои в това, че твърде малко продавачи са разумни и ще са склонни да прочетат тази тема. Изобщо, много малко хора четат. Повечето само праскат, пък каквото стане. а това е много заблуждаващо, защото е имало случай нещо да е обявено примерно за 200 лв, и като се обадя, той да каже ,,Ааа, така ли, не знаех, че не струва толкова, кажи колко струва, то само като опит беше това". Но има и хора, на които не им е проблем нещо да им стои години наред с високата трицифрена цена - не им пречи, седи им в килера, защо да не виси някъде там?
Имам електронен регистър на колекцията, където, освен други данни, е записан произходът и цената на всяко нещо, но обработката му е малко бавна и трудна, защото е екселски файл и трябва да се изтрият други данни от него, преди да се покаже, за да не бъде скучно и дълго за четене. Предварително ще кажа, че най-ниската цена за тв/радио, която съм плащал, е била 0 лв, а най-високата - 190. Обичайно обаче нещата са купувани за между 10 и 30 лв, в някои случай - за 40-40 (не повече от 20-30 неща).
Дано съм помогнал.

Re: Цени на стара техника,старо радио и телевизионни приемни

МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2013 11:03 pm
от bojitchko
Прави впечатление, че даваш еднаква цена за радио Симфония и шкаВ Хармония. Що ли? (coco67)