Изработвам емблеми и скали за радиоапарати

Търсене и предлагане на работа

Правила на форума

1. Разделът е както за търсене, така и за предлагане на работа. В него се допускат само теми от тази сфера и нищо друго.
2. Всяка обява за работа трябва да бъде придружена от начини за контакт (колкото повече - толкова по-добре), информация за работното място и въобще спецификата на работата, заплащането и типа работно време. Ако пък става дума за предлагане на работа - описание какво предлагате като труд и своите условия (местонахождение, очаквано заплащане, допълнителни изисквания към работодателя и т.н.). Давайте колкото се може повече информация. В противен случай обявите ще се трият в срок до 7 дни.
3. Тук не се допускат обяви от застрахователни, кредитни, правни и брокерски агенции.
4. С предимство са обявите, свързани с тематиката на форума (работа, свързана с по някакъв начин с техниката), но нямаме нищо против и към обяви от сферата на обслужването, образованието, хамалските услуги, ремонти и довършителни работи, търговия и въобще нищо извън посочените в точка 2, стига то да не е в противоречие със законите на Републиката.
5. В обявите е позволено пускането на линкове към сайтове, ако те са с представителна цел и рекламата им обслужва точно предмета на обявата. Това обаче НЕ премахва необходимостта от посочването на координатите, посочени в т. 2.
6. Комуникацията между работодател и евентуален служител е желателно да става само на посочените контакти. Имайте предвид, че ако възникне спор между двама кандидат-служители кой първи е писал и следователно кой трябва да бъде нает, предимство има онзи служител, който пръв е заявил интерес в темата! Интересът на работодателя СЪЩО трябва да бъде отбелязан в темата, с думи от типа на ,,Ще се свържа с вас" и т.н.

Re: Изработвам емблеми и скали за радиоапарати

от Владимир » Нед Яну 06, 2013 10:16 pm

здравейте, ще ви напиша лични съобщения
Регистриран потребител
 
Мнения: 7
Регистриран на: Сря Дек 26, 2012 12:19 am

Re: Изработвам емблеми и скали за радиоапарати

от Владимир » Пон Яну 07, 2013 12:41 am

приемам молбата, ще отговарям редовно на колегите.
Регистриран потребител
 
Мнения: 7
Регистриран на: Сря Дек 26, 2012 12:19 am

Re: Изработвам емблеми и скали за радиоапарати

от yaesu47 » Нед Окт 04, 2020 1:18 pm

Здравейте колега!

Нужна ми е скала за радиоприемник Ворошилов 504. Каква е възможноста за изработка и какви са условията за получаването и.

Поздрави!
Регистриран потребител
 
Мнения: 4
Регистриран на: Чет Май 16, 2013 4:32 am

Предишна

Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
cron