Ел услуги и телевизони ремонти за Габрово.

Търсене и предлагане на работа

Правила на форума

1. Разделът е както за търсене, така и за предлагане на работа. В него се допускат само теми от тази сфера и нищо друго.
2. Всяка обява за работа трябва да бъде придружена от начини за контакт (колкото повече - толкова по-добре), информация за работното място и въобще спецификата на работата, заплащането и типа работно време. Ако пък става дума за предлагане на работа - описание какво предлагате като труд и своите условия (местонахождение, очаквано заплащане, допълнителни изисквания към работодателя и т.н.). Давайте колкото се може повече информация. В противен случай обявите ще се трият в срок до 7 дни.
3. Тук не се допускат обяви от застрахователни, кредитни, правни и брокерски агенции.
4. С предимство са обявите, свързани с тематиката на форума (работа, свързана с по някакъв начин с техниката), но нямаме нищо против и към обяви от сферата на обслужването, образованието, хамалските услуги, ремонти и довършителни работи, търговия и въобще нищо извън посочените в точка 2, стига то да не е в противоречие със законите на Републиката.
5. В обявите е позволено пускането на линкове към сайтове, ако те са с представителна цел и рекламата им обслужва точно предмета на обявата. Това обаче НЕ премахва необходимостта от посочването на координатите, посочени в т. 2.
6. Комуникацията между работодател и евентуален служител е желателно да става само на посочените контакти. Имайте предвид, че ако възникне спор между двама кандидат-служители кой първи е писал и следователно кой трябва да бъде нает, предимство има онзи служител, който пръв е заявил интерес в темата! Интересът на работодателя СЪЩО трябва да бъде отбелязан в темата, с думи от типа на ,,Ще се свържа с вас" и т.н.

Ел услуги и телевизони ремонти за Габрово.

от Ricarq » Чет Май 01, 2014 6:32 am

Извършвам следните услуги по домовете:
- ремонт на печки , котлони , бойлери , нагревателни печки вкл. тип "духалки" ; ел. инсталации вкл. инсталиране на бойлери ;
- настройка на новите декодери към старите телевизори - за членове на форума БЕЗПЛАТНО! , иначе 10 лв. вземам ;
- ремонт на телевизори , радиоапарати и аудиотехника , свързване на отделните устройства - 10 лв. , за членове на форума БЕЗПЛАТНО!
- преинсталиране на лаптопи и компютри и отстраняване на проблеми !


Търсете ме на: 0878650456 - Георги
Продавам радиолампи, тел: 0878 650 456 - Георги
E-mail: geo_gb@abv.bg
Аватар
Регистриран потребител
 
Мнения: 66
Регистриран на: Сря Ное 28, 2012 10:36 pm

Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
cron